Schoonmaakmiddelen & verfverdunners

verfreiniger st marc

Schoonmaakmiddelen voor het ontvetten van uw schilderwerk zijn erg belangrijk, ze zorgen voor een goede hechting van de  verf op het oppervlak.

Het goed ontvetten van uw schilderwerk is bijna nog belangrijker dan schuren. Maar wanneer u daarna met het juiste schuurpapier het schilderwerk opschuurt komt dat natuurlijk het eindresultaat wel ten goede: onregelmatigheden verdwijnen en het schilderwerk komt er mooi strak bij te staan. Er zijn tegenwoordig verschillende ammoniak vervangende producten zoals onder weergegeven, waardoor u niet meer met de nare geur en het prikken aan handen die de ammonia veroorzaakt in aanraking hoeft te komen.

U moet ten allen tijden een speciaal schoonmaakmiddel gebruiken voor het reinigen van uw schilderwerk.

Waarom geen allesreiniger?

Een allesreiniger laat een (beschermend) laagje achter op het schone oppervlak. Voor heel veel huis, tuin en keuken toepassingen is dit een wenselijk bij effect, maar niet wanneer u vervolgens het schoongemaakte oppervlak wilt schilderen. De verf hecht immers niet op dit beschermende laagje. Verf moet op een schone, vetvrije ondergrond worden aangebracht. Het verdient dan ook de voorkeur om na het reinigen met een verfreiniger toch nogmaals het oppervlak na te wassen met schoon water, om de residuen die zijn achtergebleven te verwijderen.

Verfreinigers

Bij ons vindt u verfreinigers van de volgende merken:

  • Universol
  • B-clean
  • St. Marcs

En ook overige reinigingsmiddelen:

  • Bison handenreiniger
  • Ontweringswater
  • Ammonia (laat ook een laagje achter!)

Komt u langs aan de IJmuiderstraatweg en laat u door onze professionele medewerkers adviseren. Bellen of mailen mag natuurlijk ook:
0255 - 515 153 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.