Verfkrabbers & verfbranders

driehoek krabberVerfkrabbers en verfbranders heeft u alleen nodig wanneer een bestaande verf- of laklaag verwijderd moet worden. Vaak volstaat het schuren van de bestaande laag, maar niet in alle gevallen.

Schuurpapier

Schuurpapier bestaat in vele soorten en fijnheden. De keuze voor het juiste schuurpapier is van essentieel belang voor uw verdere schilderwerk. Te grof schuren laat diepe krassen achter welke ook in het uiteindelijke resultaat zichtbaar blijven.

Vul & reparatiemiddelen

vul & reparatiemiddelen zijn er in vele soorten en maten. Hoe weet u welk product u het beste kunt gebruiken om uw probleem op te lossen? De keuze van het juiste product voorkomt veel nieuwe problemen.

Grafitti verwijderaar

Grafitti verwijderen kan een echte crime zijn. Gelukkig zijn er middelen op de markt die u helpen bij het verwijderen van graffiti van uw muren.

Afbijtmiddelen

Afbijtmiddel

Afbijtmiddel is een vloeistof of gel, bestaande uit zeer vluchtige oplosmiddelen die tot doel hebben een oude, uitgeharde verf- of laklaag te verwijderen. Dit kan een verflaag zijn op zowel een horizontaal als een verticaal oppervlak.

Machines

Ook voor diverse professionele machines gaat u naar Rigo. Wij zijn dealer van Festool gereedschappen.

Plamuur & plamuurmessen

Engels plamuurmesPlamuur en plamuurmessen heeft u nodig wanneer u een spiegelglad eindresultaat wilt bereiken in uw aflaklaag. Goed plamuren is een hele kunst, waar we u graag de beginselen van leren.

Kitten & kitpistolen

kitpistool

Wij hebben kitten van diverse merken zoals, Simson, Den Brave, Sikkens en Hudson.

Er bestaan grofweg drie types kit in vele soorten, voor diverse werkzaamheden: