Evert Koning schildersverven

authentieke lijnolie verfRIGO Verfcentrum is natuurlijk groothandel voor onze eigen merken: Evert Koning schildersverven, Rigo wandstyling, Rigostep en Aquamaryn en het gerenommeerde de IJssel Coatings en sinds jaar en dag Erkend Sikkens specialist.erkend sikkens specialist

Houtverf voor buiten

aflak hoogglansHoutverf voor buiten moet aan de hoogste eisen voldoen. Want het schilderwerk heeft niet alleen een esthetische functie maar ook een beschermende functie.

Buiten beits

Buitenbeitsen worden toegepast in situaties waarin er behoefte is aan een vochtregulerend afwerkingsysteem, zoals tuinhuisjes, schuttingen, gevelbetimmering, boeidelen en strandhuisjes.
Een beits is een zogenaamd “open systeem”, en vormt dus geen afsluitende laag op het hout,

Houtverf voor binnen

Aqualin aflak zijdeglansHoutverf voor binnen moet aan andere eisen voldoen dan een houtverf voor buiten. Zo moet een lakverf binnen naast verfraaien en beschermen bijvoorbeeld ook huidvetbestendig zijn en extra kras en slijtvast zijn op meer belastte onderdelen.

Binnen beits

aqualin houtbeitsBinnenbeitsen zijn producten welke in principe alleen een verfraaiende functie hebben. Een beits trekt diep in het hout en kleurt het hout. Tegenwoordig zijn er echter ook producten op de markt die “beits” heten, maar tegelijk ook een beschermende werking hebben en daarmee meer een interieurlak zijn.

Systeemverf

Wijzonol systeemverfSysteemverf of schakelverf is een zogenaamd éénpotssysteem, waarbij de grond en aflak in één zijn gevoegd. Een dergelijk systeem heeft een aantal unieke eigenschappen waarvan de vochtregulerende werking de belangrijkste is.