Over Rigo Verfcentrum

 

Rigo Verfcentrum, niet zomaar een verfwinkel! Bij Rigo maken we al verf sinds 1938. Tot de jaren '70 deden we dat op de huidige locatie aan de IJmuiderstraatweg. Inmiddels is de fabriek (nu RIGO Verffabriek) verhuisd naar de Dokweg in IJmuiden, en produceren we conventionele schildersverf van Evert Koning, natuurverf van Aquamaryn, vloerlakken, olieen en onderhoudsmiddelen van RIGOstep special coatings, en maken we sierpleister en Italiaanse stuccos onder het merk Rigo wandstyling.

RIGO Verfcentrum doet dienst als groothandel voor onze eigen merken. Bovendien zijn wij al jaren Erkend Sikkens specialist en groothandel van Sigma coatings.

Omdat we de verf zelf ontwikkelen en produceren kunnen we u op de meest professionele wijze bijstaan met advies, kennis en het juiste product voor uw onderhoud. Voor de schilders en stucadoors in de regio zijn wij al tientallen jaren een vertrouwd adres als groothandel in verven en sierpleisters.


Bij Rigo Verfcentrum vindt u een groot assortiment verf van topkwaliteit voor zowel de professionele schilder als de doe-het-zelver.

Rigo Verfcentrum